De 3 pijlers van de Dutrability.

De 3 pijlers van de Dutrability.

Wil je een “change agent” voor onze planeet worden? 👇

Bij DUTRA zijn we pioniers in de zoektocht naar duurzaamheid, of zoals we het graag noemen, “Dutrability”. Ik ben Dutrability, laat me onze visie voorstellen in 3 pijlers:

1️⃣ Verantwoord inkopen: We weten dat de grondstof van een kledingstuk 70% van de ecologische voetafdruk vertegenwoordigt. We richten ons inkoopbeleid op duurzame materialen, zoals gerecycled polyester en Tencel, met een doelstelling van 100% Europese inkoop.

2️⃣ Duurzaamheid: De levensduur van onze kleding wordt niet aan het toeval overgelaten. We selecteren zorgvuldig materialen van hoge kwaliteit om de duurzaamheid van onze kledij te garanderen, terwijl we met onze partners en klanten duurzame relaties opbouwen, gebaseerd op wederzijds respect.

3️⃣ Volledige circulariteit: Ons partnerschap met GAIA Circulair stelt ons in staat om volledige circulariteit te bereiken. Dankzij het “End Of Life” programma kan gebruikte kleding een tweede leven krijgen en zo bijdragen aan een groenere toekomst.

Jullie steun is onze grootste inspiratiebron, want we blijven elke dag vooruitgang boeken in onze duurzaamheidsmissie. 💪💚

Kom naar Inspire Health&Care in Gent, van 19 tot 21 maart en ontdek hoe wij duurzamere mode in de praktijk brengen.

👉 Schrijf je nu in en ontdek hoe we samen een verschil kunnen maken!